Džeko: "Bio sam isfrustriran"

Manchester City, Tottenham, Engleska liga, Manchester City, Engleska liga, Edin Džeko, Manchester City, Edin Džeko, Luka Modrić, Edin Džeko, Manchester City, Edin Džeko, valencia, Manchester City, Manchester United, Edin Džeko, Manchester City, aston villa, Edin Džeko, transfer, nogomet

"Znam da je moja reakcija bila loša i razgovarao sam o tome s igračima i trenerom. Manchini je prihvatio ispriku. Rekao je da je sve u redu i da moramo biti pozitivni uoči narednih utakmica", izjavio je Džeko.

>>Mancini Džeki: Odjebi nazad u Bosnu!

Klub iz Munchena je u drugom kolu Lige prvaka nadigrao Engleze, a već nakon prvog poluvremena bilo je 2:0 za domaćina. Kada je Manchini u 55. minutu odlučio da napravi izmjenu, Džeko je nezadovoljno mahao glavom.

"Bio sam nervozan, jer smo gubili. Povratak u Njemačku za mene je bio poseban jer sam dugo igrao tamo i želio sam da se predstavimo u što boljem svjetlu. Stvari se, međutim, nisu razvijale dobro i zato sam bio posebno frustriran", rekao je Džeko.

Bh. reprezentativac izvukao se bez kazne za prestup u Munchenu za razliku od Carlosa Teveza, koji je suspendiran jer je u finišu susreta odbio da uđe u igru.

Fena