FOTO  Dvije momčadi Zrinjskog, Sport Talent, Velež i Blagaj vodeće momčadi DFA lige

DFA Liga
Iza mladih Plemića su dvije momčadi koje su skupile po devet bodova, UniSport Stolac i ŠN Limači Čapljin a. Kod najmlađih uzrsta prvi na listi strijelaca je nogometaš UniSport Stolac Domagoj Matić koji je postigao 16 golova.

Kod uzrasta 2008. na ljestvici vodi momčad ŠN Sport Talent iz Mostara koja je skupila 24 boda iz 9 utakmica. Na drugom i trećem mjestu su momčadi koje su skupile po 21 bod, a to su momčadi HŠK Zrinjski Bijeli i ŠF Fortuna iz Mostara. Na ljestvici strijelaca kod ovog godišta prvi je Danis Čuljak iz ŠF Fortuna koji je postigao 19 golova.

Uzrast 2007. predvodi momčad HŠK Zrinjski bijeli koja je iz dosadašnjih osam utakmica skupila 22 boda. Drugo mjesto kod ovoga uzrasta dijele momčadi ŠN Sport Talent i NK Međugorje koji su do sada skupili po 21 bod. Kod ovog uzrasta listu strijelaca predvodi Mislav Ćutuk iz NK Međugorja koji je postigao 26 pogodaka.

Kod 2006. godišta prvi je FK Velež koji je iz dosadašnjih osam utakmica skupio 24 boda. Iza Veleža je momčad HŠK Zrinjski Bijeli koji su skupili 21 bod. Kod ovog uzrasta listu strijelaca predvodi Omar Rahimić iz FK Velež koji je postigao 15 golova.

Uzrast 2005. predvodi momčad FK Blagaj koja je iz dosadašnjih devet utakmica skupila 27 bodova. Iza Blagaja je momčad NK Međugorja koja je do sada skupila 24 boda. Listu strijelaca kod ovoga uzrasta predvodi Dženan Puce iz Blagaja koji je do sada postigao 26 golova.

Tablice i liste strijelaca možete pogledati OVDJE.