Dresovi HŠK Posušje pravi su hit: Prodaju se u Njemačkoj, Hrvatskoj, Austriji, Švedskoj, Kanadi ...

Posušje, klis

U HŠK Posušje su tako odlučili da ove sezone po prvi put u povijesti izdaju službeni dres za sezonu 2019./2020., a kako su nam izvori bliski klubu potvrđuju za veliki sedamdeseti rođendan klub će pripremiti poseban dres za tu obljetnicu.

Tako je klub prvi puta u povijesti izdao vlastiti dizajn dresa i to dvije garniture(plavo-bijelu i crnu). Klub je tako omogućio navijačima i zaljubljenicima u plavo-bijeli klub kupnju dresa. Prodaja dresova službeno je krenula ima četrnaest dana, a u prvih četrnaest dana prodaje klub s Mokrog Doca prodao je više od dvjesto komada i tako u svoju blagajnu pridonio određenu svotu novca koju će uložiti u omladinski pogon kluba. Kako su iz kluba naveli za naš portal dresove ne kupuju samo Posušani, već prodaja dresova ide u Njemačku, Hrvatsku, Austriju, Švedsku i Kanadu.

Posušje,klis

Iz kluba su također kazali kako je gostujući crni dres mnogo više prodavaniji od domaćeg i kultnog plavo-bijelog.

Na dresu se nalazi motiv stadiona Mokri Dolac koji je simbol grada i kluba.

Brojke možda nisu na razini velikih klubova, ali u maloj sredini pokazuju neobično velik interes. Motiv je očito pogođen, tradicija i lokalni pečat privukli su zanimanje mnogih, a odličan rad novih ljudi u klubu dodatno su podignuli interes.

Jeste li i vi nabavili novu dres HŠK Posušje uoči derbija s FK Klis?

Posuski.info