FOTO  Draženko Krmek: ŠN Limači iz Čapljine sa tri generacije nastupaju u DFA ligi

Draženko Krmek ŠN Limači Čapljina

Iz Čapljine jedna od ekipa koje sudjeluju u DFA ligi je i ekipa ŠN Limači koju dosta uspješno vodi nekadašnji nogometaš HŠK Zrinjski Draženko Krmek. 

"ŠN Limači na DFA ligi nastupa sa tri generacije. Iskreno govoreći na neki rezultat baš i n gledam. Bitno je da su djeca ovdje našla zadovoljstvo igre u ovoj ligi i da se mogu natjecati sa drugim ekipama. Mislim da je ova DFA liga puni pogodak u ovom zimskom periodu kada je manje više stanka i kada su loši ovi vremenski uvjeti. Ovdje imamo idealne uvjete tako da je ova liga puni pogodak", izjavio je za portal Hercegovina.info Draženko Krmek trener ŠN Limači iz Čapljine.

Možete li nam reći dosadašnje rezultate ove tri vaše generacije djece koji nastupaju na DFA ligi? Da li su opravdali očekivanja svojim nastupima?

"Ovdje sam došao sa tri generacije. Generacije 2006. ima oko dvadeset pet nogometaša i u ovom prvom dijelu mi rezultat nije primaran. Bitno mi je da sva ta djeca dođu, odigraju i da imaju što više utakmica. Kada krene play off onda ćemo težiti nekom rezultatu mada iskreno rezultatima ne treba neku važnost pridodavati kod ovog dječijeg uzrasta. Ovdje sam također sa generacijom 2008. godišta. Oni su na zadnjem mjestu i imamo samo tri boda, sa 2009. godištem također nastupam u ovoj ligi i to je generacija u koju polažem puno nade. Ovdje smo zasada drugi, ali to je sigurno generacija koja će u budućnosti biti jako dobra na ovim područjima", istaknuo je Draženko Krmek za naš portal.

HERCEGOVINA.info