Drama u Hajduku: Trener Mišo Krstičević završio je u bolnici!

Da komunikacija između Hajdukovog trenera Miše Krstičevića i sportskog direktora Sergija Krešića nije na visini nije nepoznata stvar. Već nekoliko puta bilo je iskakanja i svađa koje su se u pravilu zataškavale, no uvijek su pronalazile načina da dođu do javnosti, piše 24sata.hr.

No ova današnja čini se takvom da će morati biti okončana ozbiljnim rezom u Hajdukovoj struci. Službene informacije nema, a one neslužbene govore kako je trener Mišo Krstičević u razgovoru sa sportskim direktorom Sergijem Krešićem i predsjednikom Hajduka Marinom Brbićem zatražio da mu dovedu zadnjeg veznog igrača.

Odlaskom Radoševića i ozljedom Milića, Hajduk je ostao bez zadnjeg veznog, pa je Krstičević predložio, da ako već ne mogu dovesti nikoga, angažiraju Zorana Plazonića iz Primorca, Hajdukove druge momčadi.

I onda, riječ po riječ, došlo je do svađe nakon čega je trener navodno zalupio vrata i krenuo na putu na trening. No pozlilo mu je pa ga je Dražen Mužinić odveo u bolnicu, a nakon pregleda je pušten na kućnu njegu uz prijedlog da barem jedan dan ostane kod kuće. Trening je vodio njegov pomoćnik Ivo Šeparović.

Očito je da u Hajdukovoj struci ima puno problema i nesuglasica, a Sergije Krešić kao sportski direktor nekoliko je puta opasno zaoštrio gard prema treneru. Posljednji takav slučaj bio je kad je unatoč izričitoj Krstičevićevoj želji da reprezentativci igraju na turniru u Gabeli, dozvolio Franku Andrijaševiću da uzme slobodan dan i pripremi se za reprezentativni debi u Londonu, zbog čega je u konačnici Krstičević posegnuo za prijavom disciplinskoj komisiji.