Drago Gabrić ocu Tonču: Koliko stoje Barca i Manchester?

drago gabrić, oporavak, oporavak, drago gabrić
...pa je nakon što je ranije počeo izgovarati svoje prve riječi i zazivao majku, u noći sa subote na nedjelju i tijekom cijelog današnjeg dana hrvatski reprezentativac sve više komunicirao s obitelji i prijateljima koji su ga posjećivali u Jedinici intenzivnog liječenja u splitskom KBC-u na Firulama.

Sve se više kreće u bolničkom krevetu, pridiže se, ali i polako sve više priča.

- Koliko stoje Barcelona i Manchester? - propitkivao je čak Drago stalno tijekom finala Lige prvaka oca Tonča.

Drago je još slab i nije mogao pratiti susret na televiziji, ali nogomet mu je ostao u krvi.

- Nekoliko puta me pitao za rezultat! Kada sam mu rekao da je 1:1, onda se počeo raspitivati tko je dao golove. Poslije je pitao tko je dao drugi gol za Barcelonu - ispričao nam je jučer nakon posjete Dragi u sobi otac Tonči kod kojeg su vidljivi znakovi olakšanja nakon što se Dragino stanje iz dana u dan, iz sata u sat popravlja.

Još je Tonči umoran i neispavan, ali sve se ipak lakše prolazi kada je najgore iza Drage. Sve vodi k tome kako ne bi trebalo biti posljedica nesreće i kako će se Drago uspješno oporaviti.

- Sati su prolazili kao dani, ali sve je sada hvala Bogu dobro, Drago je sve bolje. Od srca veliko hvala svim liječnicima i sestrama koji se brinu za njega, napravili su fenomenalan posao. Drago je ovdje imao najbolju moguću brigu - pohvalio je Tonči liječničku službu splitskog KBC-a i zahvalio se svima koji su bili i jesu uz Dragu.

Istaknuo je i kako je sve to potvrdio i liječnik Draginog kluba Trabzonspora koji je stigao iz Turske dr. Hakan Ayaz dok su Turci kaže poručili kako će napraviti sve što treba za Dragin oporavak jer je naime i sestra predsjednika Trabzonspora vrlo ugledna i utjecajna neurokirurginja.

Brojni prijatelji među kojima i suvozač tog nesretnog dana Ante Đuzel i u nedjelju su posjećivali Dragu, prenosili su mu poruke podrške. Među prvima koje je Drago čuo mu je jednu posebnu prenio i otac Tonči.

- Stalno me zovu iz Torcide, raspituju se za tvoje stanje i poručuju ti da su uz tebe - rekao je Tonči Dragi.

- Znam, volim ih - uzvratio je ‘hajdučko srce' Drago.

izvor: slobodna dalmacija