Drago Ćosić provocirao Srbe šahovnicom na majici?

SP 2010
Srbija u petak igra ključnu utakmica za prolaz u drugi krug Svjetskog prvenstva, nakon što su stvari već u startu krenule krivo. Prvo su izgubili 1:0 od Gane u svojoj skupini D, a onda se zakompliciralo i njihovim novinarima koji prate SP, prenosi net.hr.



Kolege su putovale avionom iz Johennesburga u Port Elizabeth, gdje će se od 13.30 odigrati rasplet skupine D (prijenos uživo na net.hr-u), ali su na kraju zakasnili na presicu srpske reprezentacije.

Kako nisu imali novosti iz tabora Orlova, glavna vijest bio je HTV-ov komentator Drago Čosić. Ćos je, naime, letio u istom avionu sa srpskim kolegama, navijačima Čilea i Njemačke te ostalim putnicima, ali baš je on zapeo za oko novinarima iz susjedstva.

Evo kako je novinar srpskog portala Mondo doživio 'čudnog putnika u Boeingu 737'.

Posle turbulentnog poletanja, kapetan se obratio putnicima:

"Predviđam da će u finalu Mundijala igrati Brazil i Nemačka".

Tom izjavom zaslužio je gromoglasan aplauz navijača 'pancera'.

A sve to vreme u ćošku aviona boing 737 tipa 800 sedeo je Drago Ćosić, poznati televizijski komentator Hrvatske radio televizije. Zadatak mu je da isprati meč između Srbije i Nemačke.

I sve bi to bilo u redu da na ulazu u avion nije skinuo jaknu i ostao u majici koja na prednjoj strani ima šahovnicu, a na zadnjoj piše 'Croatia'.

Ostalo je nejasno da li je Drago Ćosić želeo da isprovocira elegantno obučene srpske kolege?!
Net.hr/T.H.