Dragan Vrdoljak: DFA liga Mostar ulazi u samu izuzetno zanimljivu završnicu

Dragan Vrdoljak

... smo već pisali oni najbolji u travnju mjesecu će nastupiti na završnom turniru u Sarajevu. Povodom toga porazgovarali smo Draganom Vrdoljakom jednim od suorganizatora ovogodišnje DFA lige.

"Kao što već znate svaka ekipa koja nastupa na DFA ligi vikendom odigra po dva kola, odnosno dvije utakmice. Nalazimo se u samoj završnici ove lige. Sredinom ožujka (15.03.) planiran je završetak za 2005. i 2006. godište, dok 2007., 2008. i 2009. godište će do 25.02. odigrati završne utakmice ove lige", izjavio je Vrdoljak za HERCEGOVINU.info.

"Što se tiče dosadašnjeg dijela lige možemo biti više nego zadovoljni razvijanjem DFA lige. Nadamo se da će i ovaj završni dio proteći u najboljem redu. Arena Sport Centar za narednu godine već priprema da bude domaćin same završnice lige, odnosno u 2018. godini da najbolje mlade nogometaše DFA lige iz cijele BiH vidimo na terenima Arena Sport Centra u Mostaru."

Možete li nam reći koji su se već sad klubovi istaknuli u ovoj ligi koja se igra u Mostaru?

"Od 2005. godišta već možemo sa sigurnošću reći da je to ekipa FK Blagaj. Kod 2006. godišta neizvjesnu borbu za prvo mjesto i odlazak na završni turnir vode ekipe FK Velež i HŠK Zrinjski. Kod 2007. godišta za prvo mjesto se bore ekipe HŠK Zrinjski i NK Međugorje, dok kod 2008. godišta zanimljivu borbu vode čak tri ekipe i to ŠN Sport Talent Mostar, ŠF Fortuna i HŠK Zrinjski. Kod 2009. godišta HŠK Zrinjski već je osvojio prvo mjesto i plasirao se na završni turnir."

HERCEGOVINA.info