FOTO  Dragan Krtalić - mlada nada Zrinjskog

Dragan Krtalić, HŠK Zrinjski

Ovaj mladi veznjak kadeta Zrinjskog kojeg krasi dobar pregled igre, tehnika i odličan šut započeo je karijeru u NK Međugorju sa 6 godina. Nakon završene pionirske kategorije prelazi u kadete Zrinjskog gdje trenutno nastupa drugu sezonu.

Pioniri Međugorja izgubili su u finalu završnice pionirskog prvenstva od Zrinjskog. Na tom turniru bio si jedan od najboljih igrača nakon čega je uslijedio prelazak u Zrinjski. Kako si se osjećao?

- Nakon odlične sezone u pionirima Međugorja gdje smo igrali u finalu protiv Zrinjskog prešao sam u kadete Zrinjskog. Bio sam ponosan jer je Zrinjski veliki klub i to je bio jedan veliki iskorak u mojoj karijeri.

Tko ti je najviše pomogao u tvom nogometnom razvoju?

- Za moj uspjeh su podjednako su zaslužni svi treneru koji su me trenirali, ali ipak najviše zasluga pripada Daliboru Cvitanoviću - Dabi i naravno mom sadašnjem treneru Krešiću koji me trenira već drugu godinu.

Kadeti Zrinjskog ove polusezone bilježe dobre rezultate - nalaze se pri vrhu tabele. Koliko mogu kadeti Zrinjskog u ovoj sezoni?

- Bliži se kraj polusezone, a mi igramo sve bolje i bolje što pokazuju posljedni rezultati sa tri uzastopne pobjede. Trenutno smo na 4. mjestu i nadam se da ćemo do kraja sezone ostati pri vrhu, ali ako nam se ukaže prilika iskoristit ćemo je da napadnemo i sam vrh.

Ovom mladom talentiranom veznom igraču uzor predstavlja jedan od najboljih veznih igrača u svijetu:

- Da, uzor mi je naš reprezentativac Luka Modrić koji je jedan od najboljih veznih igrača na svijetu.

Kakve su ti ambicije za budućnost i tko ti je najveća podrška u nogometu?

- Nadam se da ću svojim radom i zalaganjem dokazati se u Zrinjskom i kasnije ako se ukaže prilika da se okušam u inozemstvu. A najveću podršku mi predstavlja moja obitelj, prijatelji kao i sadašnji trener Krešić.

Na svakoj si utakmici prvog tima Zrinjskog u Mostaru. Kako si zadovoljan igrama prvog tima?

- Seniori također bilježe dobre rezultate iako su se dogodili poneki kiksevi na domaćem terenu, ali uz najbolje navijače u BIH - Ultrase, Zrinjski može do samog vrha.

HERCEGOVINA.info