Domagoj Marušić iz Širokog Brijega bi uskoro trebao odjenuti najdraži dres

Domagoj Marušić
...uskoro bi trebao odjenuti najdraži dres. Naime, ovaj mladi vrsni strijelac je krajem prošle godine dobio poziv u hrvatsku nogometnu reprezentaciju U15. Izbornik Mladen Ivančić ga je pozvao za skorašnje prijateljske reprezentativne utakmice (između ostalih i protiv Engleske, op. a.) nakon što je prošlog ljeta svoj talent pokazao i u kampu ove reprezentacije.

- Želja i san svakog igrača i sportaša je nositi nacionalni dres, a taj san mi se ostvario. Svoju ljubav prema domovini i voljenom dresu nastojat ću opravdati kroz igre na terenu, rekao je ovaj mladi nogometaš u razgovoru za Sirokibrijeg.info.

Marušić je učenik prvog razreda Srednje Strukovne škole u Širokom Brijegu i iza sebe već ima pozamašan broj uspjeha i rekorda ostvarenih na nogometnim terenima. On je u sezoni 2012./2013. kao pionir NK Široki Brijeg ostvario povijesni rezultat postigavši rekordnih 69 golova u sezoni. Napomene radi, cijela njegova momčad je u toj sezoni postigla 107 golova. Taj uspjeh donio mu je i priznanje "Nada godine 2013." koje mu je dodijelio Športski savez Grada Širokog Brijega.

- Nisam samo ja zaslužan za taj uspjeh i te pogotke, tu se trebam zahvaliti svojim suigračima i treneru jer bez njih ne bi bilo ni tog rekorda, skromno je istaknuo Marušić u razgovoru za Sirokibrijeg.info.