Dječaci iz Međugorja osvojili najveći nogometni turnir za djecu u regiji

NK Međugorje
...u lijepoj dvorani Vaske-benz, gdje je odigran najveći, najorganiziraniji i najkvalitetniji nogometni turnir za djecu u regiji.

Kao i ranijih godina, turnir se igrao u pet dobnih kategorija. Nastupali su uzrasti 1999./00., 2001./02., 2003./04., 2005./06. i 2007.\08.

Ukupno su prijavljene 82 malonogometne ekipe. U nekim kategorijama ih je bilo više, u nekim manje, pa su organizatori po tom broju prilagodili propozicije.

Turnir je se većim dijelom igrao vikendima, ali bilo je dana kada je se igrao ponedjeljkom, utorkom i srijedom. Na turniru su bili prijavljeni dječaci iz Posušja, Gruda, Drinovaca, Širokog Brijega, Ljubuškog, Čapljine, Stoca, Međugorja, Čitluka idr. krajeva. Neke su ekipe nastupale i pod imenima klubova za koje igraju, drugi pod novim imenima. Bilo je puno poznatih trenera i bivših nogometaša koji su vodili momčadi s klupe.

MEDUGORJE JE DOŠLO NA TURNIR U DVA UZRASA 2005/06 I 2007/08 GODIŠTE

U oba uzrasta ekipa Međugorja je osvojila uvjerljivo turnir ova škola nogometa Međugorje iz svakog dana pokazuje najveću kvalitetu na ovim prostorima, kao što su već pokazali i od prije osvojivši dosta turnira po BiH i Hrvatskoj.

UZRAST - 2005.g.

POLUFINALE: Medugorje - Širokog Brijega 4:1. Branitelj Mostar - Sloga Ljubuski 4:0

FINALE: MEDUGORJE - BRANITELJ MOSTAR 8:0

Za najboljeg golmana turnira je proglašen je igrac iz ekipe Branitelja. Za najboljeg igraća turnira proglašen je Marko Kozina iz Medugorja. Najbolji strijelac turnira je James Patrik Ostojić iz Međugorja.

UZRAST - 2007.g.

POLUFINALE: Medugorje - Arena Sport Mostar 3:2. Brotnjo Citluk - Biograci Ljuti Dolac 5:4

FINALE: MEDUGORJE - BROTNJO CITLUK 7:3

Za najboljeg golmana turnira je proglašen je igrac iz ekipe Brotnja. Za najboljeg igraća turnira proglašen je Pavle Šarac iz Medugorja. Najbolji strijelac turnira je Mislav Čutuk iz Međugorja.

Revijalna utakmica koja je odigrana izmedu skola nogometa Medugorja i Sirokog Brijega, a igrali su najmladi clanovi skola u miks uzrastima 2010, 2011 i 2012.

Svi pobjednici na Turniru: Uzrast 1999/00, Vaske Benz Ljuti Dolac. Uzrast 2001/02, Vaske Benz Ljuti Dolac. Uzrast 2003/04, Hercegovina pivo Mostar. Uzrast 2005/06, Skola nogometa Medugorje. Uzrast 2007/08, Skola nogometa Medugorje. Revijalna utakmica uzrast miks 2010/11/12, pobjednici su Skola nogometa Medugorje i Herceg Sport Siroki Brijeg.

Svima su uruceni pehari i medalje od strane organizatora Tihomira Tise Milicevica. Valja napomeniti da Skolu nogometa Medugorje vode iskusni bivsi igraci, koji su se pokazali kao kvalitetni igraci, a sada odlicno obavljaju posao u trenerskim vodama, sto pokazuju u zadnjim godinama sa ovom skolom nogometa Medugorje, a to su Zeljko Akma Akmadzic, Mladen Mrdo Pervan, Mario Unana Prskalo i Danijel Bajkusa. Ekipa Medugorj, nakon ovoga turnira putuje u Stuttgart, gdje nastupa na jakom turniru u Njemackoj, gdje ce predstavljati BiH sa dvije ekipe Medugorja, koje su dobile pozivnicu na turnir u uzrastu 2005. i uzrastu 2007. godiste. Medugorju zelimo puno srece i zdravlja.

Skola nogometa Medugorje