Direktorica Sarajeva primila nagradu 'Leaders Under 40', nama je poznata po provociranju publike u Mostaru i Širokom Brijegu

direktorica , Sarajevo, sabrina buljubašić

Direktorica FK Sarajevo Sabrina Buljubašić zablistala je sinoć na manifestaciji održanoj u Nacionalnom povijesnom muzeju u Londonu, piše sportsport.ba.

Ona je primila nagradu 'Leaders Under 40' koja se dodjeljuje na osnovu ostvarenog doprinosa u napretku sportske industrije.

Osim Buljubašić, nagradu je primilo još 29 lidera iz deset zemalja, a najbolje su odabrali dužnosnici tvrtki poput BBC-ja, FIFA-e, Heinekena, McLarena, Arsenala, PSG-a, Formule 1 i drugih.

Nagrađeni su direktor marketinga Nogometnog saveza Portugala Nuno Moura, potpredsjednica marketinga Miami Heata i American Airlinesa Arene Jennifer Alvarez, rukovodilac inovacija i komunikacija The AELTC Alexandra Willis, potom Sharon Fuller iz Red Bull Media House i mnogi drugi.

Direktorica bordo ekipe zasjenila je prisutne na ceremoniji na koju je stigla obučena u crvenu haljinu koja joj savršeno pristaje.

direktorica ,Sarajevo

Portal Hercegovina.info podsjeća na tekst koji smo objavili o skandaloznom ponašanju direktorice Sarajeva na stadionima u Mostaru i Širokom Brijegu, te na neprimjerene fotografije koje ista objavljuje na društvenim mrežama.