Dinamova zvijezda otkrila što mu je rekao izbornik

Dani Olmo , Španjolska, corinna schumacher, Dani Olmo

Barcelona mora odmah dovesti Olma. Sad ili nikad! Olma žele i ostali europski velikani', piše Mundo Deportivo.

Španjolski izbornik Robert Moreno na posljednje okupljanje reprezentacije pozvao je nekoliko mladih igrača, a među njima i 'našeg' Danija Olma.

Fantastičan Olmov prvijenac za Španjolsku o kojem će se još pričatiDinamov dragulj opravdao je poziv u najbolju vrstu i premijernom nastupu zabio prvijenac u dresu seniorske reprezentacije.

 U kvalifikacijskom susretu za EP Španjolska je pobijedila Maltu sa 7:0, a Olmo je bio strijelac petog gola i to nakon samo tri minute provedene na terenu. Zvijezda plavih je u igru ušla u 66. minuti umjesto Alvara Morate.

Španjolci hvale igru Danija Olma te ističu kako se za njega zanimaju mnogi veliki klubovi.

Španjolski mediji pokazali su veliki interes za Dinamovog dragulja, pa je tako katalonski Mundo Deportivo poslao jasnu poruku Barceloni koja 'već neko vrijeme prati Olma, ali više se nema što misliti'. 

 'Barcelona mora odmah dovesti Olma. Sad ili nikad! Olma žele i ostali europski velikani', piše Mundo Deportivo.

Dani Olmo je igrom oduševio novinare i španjolsku javnost, ali ono što je najvažnije opravdao je povjerenje izbornika Roberta Morena.

Slave Dinamovog dragulja! Dani Olmo na svim španjolskim naslovnicama- Nadam se da ću dogodine igrati na Europskom prvenstvu - rekao je Olmo za Marcu i dodao:

- I dalje ću nastaviti dobro raditi i trenirati, te se svojim igrama stalno nametati izborniku.

Dinamov igrač je otkrio što mu je izbornik Moreno rekao uoči utakmice.

- Rekao mi je da uživam, jer sam zaslužio biti ovdje. Trudio sam se maksimalno i srećom postigao sam gol - kazao je Dani Olmo za Marcu.

Španjolski dnevnik ističe kako Olmo igra na poziciji na kojoj su igrale legende zlatnog razdoblja španjolskog nogometa posljednjih desetak godine.

vecernji.hr