Dinamo se ispričao navijačima

GNK Dinamo izražava iskreno žaljenje i ispričava se svim navijačima koji su planirali ići u Bugarsku i bodriti svoj klub u novom pohodu na Ligu prvaka, no klub je apsolutno bio primoran povući ovakvu očajničku i, smatramo, jedinu moguću mjeru – utakmicu bez navijača.

Nakon što smo, po tko zna koji puta, na pripremama u Sloveniji i Austriji svjedočili sve težim i težim incidentima, klub je bio natjeran na ovakav potez. Kao što je poznato, Dinamo je zbog učestalih huliganskih nereda pod uvjetnom kaznom UEFA-e te bi u slučaju novog sličnog ispada pretrpio velik udarac i bio strašno kažnjen - izbacivanjem iz europskih natjecanja.

Svjesni smo da ovako gube svi istinski navijači koji vole Dinamo i nogomet, no klub jednostavno mora učiniti sve kako bi se zaštitio od onih koji Dinamu i našem sportu žele samo zlo. Sigurni smo da će pravi navijači znati prepoznati kako, nažalost, nije bilo druge opcije.

Iako je Dinamo primio tek 25 zahtjeva za dobivanje vaučera za utakmicu Ludogorec - Dinamo koja se 18. srpnja igra u Razdaru, klub se ispričava njima i svim vjernim navijačima koju su planirali poslati zahtjev te uživo gledati utakmicu u Bugarskoj.

Nadamo se da će prevladati zdrav razum i da će u interesu kluba, svih građana Zagreba i Hrvatske ova i sve druge utakmice Dinama te ostalih hrvatskih predstavnika proteći bez incidenata te uz gromoglasno navijanje punih tribina.

gnkdinamo.hr