Dinamo po nemogućim uvjetima svladao Osijek: Vaha se opet htio tući s navijačima

Prva utakmica u Maksimiru završila je s 2:0 u korist Modrih, tako da je konačni rezultat 5:1 za Dinamo, što im je donijelo uvjerljiv prolaza u polufinale, prenosi index.hr.

Ipak nije sve krenulo prema zamislima trenera Dinama Vahida Halilhodžića koji je danima prije upozoravao na zahtjevnost ovog zadatka, kada je povijesna utakmica s PAOK-om samo nekoliko dana poslije. Naime, već u 17. minuti poveli su domaćini. Vidaković je tukao, ali je obrana Dinama to blokirala. Lopta se odbila do Špehara koji udarcem s vrha šesnaesterca pogađa za 1:0.

Beqiraj opet igrač odluke

Ipak, vodstvo Osječana nije previše šokiralo gostujuću momčad koja preuzima inicijativu u sredini terena i na koncu zabija za izjednačenje 11 minuta kasnije. Fatoš Beqiraj je prošao dva igrača i onda lijepo pogodio za 1:1. Do poluvremena se rezultat nije mijenjao a onda je Dinamo potvrdio kvalitetu i sa dva nova gola stigao do pobjede.

Prvo je u 60. minuti Bišćan iz kaznenog udarca doveo Modre u vodstvo da bi onda 11 minuta prije kraja, svojim drugim pogotkom na utakmici Fatoš Bećiraj okrunio sjajnu partiju, odvevši Dinamo na noge Varaždincima, koji ih čekaju u polufinalu Kupa tamo negdje sredinom travnja. Modri su svoj posao obavili, nisu dopustili kakvo iznenađenje i sada se mogu mirno pripremati za dvoboj s grčki PAOK-om.

Vaha se opet sukobio s gledateljima

Interesantno je kako su opet navijači vrijeđali Dinamova trenera Vahida Halilhodžića, koji opet nije izdržao već je odgovarao jednakom mjerom, čak i pozivao gledatelja na obračun. Na koncu se požalio i sucu Vučkovu.