Dinamo otkazao utakmicu s Grobničaninom zbog Facebooka

Foto: Marko Lukunić, Marko Prpić/Pixsell
U tom videu igrači Grobničanina parodiraju ideju nogometaša Dinama koji dodjeljuju milijun kuna sretnom navijaču koju kupi ulaznicu za dvoboj Lige prvaka protiv PSG-a 24. listopada, ali samo ako na Maksimir dođe barem 25.000 ljudi s kupljenom ulaznicom.

Video-isječak je snimljen u svlačionici Grobničanina, čiji igrači obećavaju skupiti 1500 kuna ako na dvoboj s Dinamom dođe barem 1500 navijača. U zagrebačkome klubu nisu bili sretni zbog toga, pa su otkazali utakmicu, koja se trebala igrati povodom proslave 80-godišnjice kluba iz Čavli.

"Razlog otkazivanja utakmice jest video isječak koji su snimili i objavili igrači Grobničana u kojem se grubo narušava ugled aktualnog hrvatskog prvaka te naših igrača. Dinamo je uvjerljivo najtrofejniji hrvatski klub, prvak Hrvatske posljednjih sedam godina te sudionik najelitnijeg klupskog natjecanja na svijetu, Lige prvaka, te kao takav zaslužuje poštovanje, u prvom redu od ostalih sportskih kolektiva i sportskih djelatnika. Dinamo se zahvaljuje klubu Grobničan te cijeloj općini koja je poduzela napore kako bi se ova utakmica odigrala, a Dinamo došao kao poklon na proslavu 80. obljetnice kluba", stoji u priopćenju GNK Dinamo.