Dinamo ne dolazi u Hercegovinu: Otkazana utakmica Zrinjski - Dinamo

09.01.2017

Dinamo je zbog loših vremenskih uvjeta primoran promijeniti lokaciju zimskih priprema koje su trebale biti održane u Međugorju. Od 11. do 19. siječnja modri će se klub pripremati u Rovinju, stoji na službenoj stranici GNK Dinama.

Tu smo odluku donijeli teška srca jer smo htjeli ponovno doživjeti neopisivu atmosferu i sinergiju s našim vjernim navijačima u kraju gdje je odnos prema plavoj boji zaista poseban. Ne kaže se slučajno da se Dinamo nigdje ne voli na način kao što se voli u Hercegovini.

Isto tako, u Međugorju smo željeli uhvatiti pozitivnu energiju, naboj, motivaciju i nadahnuće svojstveno za to podneblje. Silno smo se veselili ''Plavoj noći'' u organizaciji naših vjernih navijača iz Udruge ''Dinamo u srcu - Brotnjo'' te prijateljskoj utakmici s HŠK Zrinjski iz Mostara, ali na vremenske neprilike jednostavno nismo mogli utjecati.

Sigurni smo da ćemo pronaći način da nakonadimo propušteno i da to posebno mjesto posjetimo skorom prilikom jer Međugorje i boravak u Hercegovini za Dinamo su uvijek bili puno više od ''mjesta za pripreme''.

Tagovi: GNK Dinamo
loading...