FOTO  Dinamo nadigrao GOŠK rezultatom 3:0

Turnir je svečano otvorio načelnik općine Čapljina dr. Smiljan Vidić koji je nogometašima zaželio puno sreće te fer i korektnu igru.

U prvoj utakmici koja je počela u 12:30 sati sastali su se NK ''GOŠK'' iz Gabele i NK ''Dinamo'' iz Zagreba. Prvo poluvrijeme utakmice GOŠK je pružao solidan otpor, pa se na poluvrijeme otišlo neriješenim rezultatom, odnosno 0:0.

U drugom poluvremenu Dinamo mijenja većinu igrača iz prve momčadi i u samo 7 minuta u mrežu GOŠK-a uspijeva utrpati tri zgoditka. Prvi zgoditak u 60 minuti postiže Barbarić, da bi samo dvije minute nakon njega, u 62 minuti Šitum povećao na 2:0, a u 67 minuti za konačnih 3:0 zabija Sylvestr.

 


Dinamo je u Gabelu došao sa najjačom postavom, sljedećem sastavu: Kelava, Tomečak, Bišćan, Ademi, Ibanez, Callelo, Brezovec, Morales, Rukavina, Kramarić, Slepička, Zelenika, Vrsaljko, Barbarić, Mesarić, Palić, Badelj, Chago, Šitum, Kovačić, Sylvestr i Beqiraj.

 

Za GOŠK su nastupili: Soldo, Raič, Šabanović, Kojić, Šabotić, Kadrić, Tomić, Zlomislić, Raguž, Karić, Marković, Jurković, Kulačić, Grgić, Brajković, Begić, Miloš, Filipović i Šahović.

Utakmicu su sudili: Obradović Darko, Buhić Renato i Krešić Stojan

Drugi finalist ovog turnira je HNK '' Široki Brijeg '' koji je svladao NK '' Split '' rezultatom 2:1.


FOTO: hercegovina.info

tekst: čaportal