Dinamo je uvijek srdačno dočekan u Hercegovini

Dinamovci na brdu ukazanja

Tamo se za njih svake godine upriliči prigodan doček. Modre njihovi obožavatelji iz Hercegovine dočekaju uz zvuke tamburice i pjesmu.

- I ovoga puta ćemo pripremiti topao doček za Dinamo, upravo je tako bilo i svake godine otkako su naši gosti. Dinamo u cijeloj Hercegovini, tako i u Međugorju, ima cijelu vojsku svojih navijača i prijatelja kluba. Činjenica kako se svake godine vraćaju u naš kraj valjda dovoljno govori o tomu koliko se ugodno osjećaju kod nas, kazao nam je Jure Vasilj, jedan od vlasnika Villa Regine.Modri će imati povlašten status, njihovi domaćini učinili su sve kako bi njihov boravak protekao u najboljem mogućem redu.

- Za vrijeme svog boravka članovi Dinamove ekspedicije bit će naši jedini gosti u našem hotelu. Razlog tomu je činjenica kako im je potreban mir u pripremnom razdoblju. Naravno, potrudit ćemo se kako bi ispunili sve zahtjeve počevši od komfora, pa do posebnog režima prehrane koju zahtjeva njihov režim treninga - dodao je Vasilj.

Međugorje nije samo mjesto za fizičku pripremu sportaša. Često sportaši dolaze kako bi prošli duhovnu pripremu. Dinamovci su ranije posjećivali Brdo ukazanja, vjerojatno će tako biti i ovaj put. U Međugorju ih svake godine dočeka i fra Karlo Lovrić.

- Fra Karlo svake godine dočeka Dinamo s nama. On je njihov duhovnik, ali i veliki navijač. Sigurno da Dinamo u Međugorju ima ne samo bazu za pripreme, nego i mjesto za posebnu duhovnu obnovu, nakon koje igrači dobiju dodatnu snagu za nadolazeća sportska iskušenja - zaključio je Vasilj.

Večernji list