Dinamo i Hajduk podijelili bodove

GNK Dinamo, HNK Hajduk, GNK Dinamo, GNK Dinamo, Dinamo, rijeka, HNL, GNK Dinamo Zagreb, zdravko mamić dinamo, uefa liga prvaka, nogomet, Dinamo, Arsenal, Liga prvaka, Dinamo, Arsenal, Dinamo, FC Bayern, Bayern München, Liga prvaka, GNK Dinamo, nogomet

Hajduk je hrabro ušao u dvoboj i poveo je već u osmoj minuti, iz prvog udarca na gol. Ogroman posao napravio je sjajni Ohandza, koji je promiješao nekoliko igrača i ušao s boka u kazneni prostor, a potom je kao na pladnju poslužio Miju Caktaša, koji s 10-ak metara precizno gađa domaću mrežu.

Dinamo je ipak uspio izjednačiti prije odmora, točnije u 38. minuti. Sličnu ulogu kao Ohandza za prvi gol imao je ovaj put Marko Pjaca, koji je odlično primio loptu na lijevom boku, bez problema prošao Tudora i krenuo iskosa prema petercu, gdje je sačekao utrčavanje Soudanija, a Alžirac je snažno poslao povratnu loptu u Kalinićevu mrežu.

Do poluvremena se rezultat nije mijenjao, a onda je u nastavku uslijedila slabija partija obiju momčadi. Umor je napravio svoje, pa su se gledatelji na ispunjenom Maksimiru morali zadovoljiti s tek nekoliko poluprilika.

U samoj završnici uslijedio je konačni pritisak Dinama, no Hajdukovi klinci su izdržali i osvojili veliki bod.