Dinamo i Crvena zvezda večeras traže plasman u grupnu fazu Lige prvaka

Liga prvaka, GNK Dinamo, FK Crvena zvezda, Dinamo, Liga prvaka

Uzvratni susreti playoffa nogometne Lige prvaka na rasporedu su večeras i sutra. Klubovi će se boriti za plasman u grupnu fazu elitnog europskog klupskog natjecanja i najmanje 15 milijuna eura, koliko donosi ulazak u ovu fazu natjecanja.

Zagrebački Dinamo branit će prednost iz prvog susreta od 2:0 protiv norveškog Rosenborga. "Modri" su na "Maksimiru" ostvarili značajnu prednost, ali Norvežani će na svom terenu biti mnogo opasniji protivnik. Rosenborg je u drugom poluvremenu pokazao da je itekako sposoban ugroziti hrvatskog prvaka, tako da gledatelji mogu očekivati izuzetno zanimljivu utakmicu.

Prvak Srbije Crvena zvezda na svom stadionu dočekuje švicarskog prvaka Young Boys. Prvi susret okončan je remijem 2:2, tako da Zvezda pred revanš na stadionu "Rajko Mitić" ima odličan rezultat. Očekuje se da će srbijanskog prvaka bodriti pun stadion, odnosno oko 50.000 navijača, što će igračima Zvezde sigurno dati dodatni motiv i snagu.

Zvezda će imati priliku da drugu godinu zaredom igra grupnu fazu Lige prvaka, što nikada prije nije pošlo za rukom nekom srbijanskom klubu.

Fena