Dinamo dolazi u Grude na prijateljsku utakmicu

Dinamo, Grude
Ove godine čast da ugosti Dinamo imat će i Grude. Nakon što su modri u četvrtak slavili nad aktualnim bh. prvakom Zrinjskim 1:0, ne traba sumnjati da će u utorak Elić luka biti pretijesna. Kao i svaki hercegovački stadion, i onaj mostarski bio je tijesan.

- Nigdje kao u Hercegovini nemamo tako odane navijače, kazao je Kruno Jurčić, nekadašnji nogometaš Bekije, koji će sada dovesti sveti klub u svoj rodni grad. Grad u kojem je napravio svoje prve nogometne korake. Grad koji je Dinamu dao najbolje nogometaše koji su krajem prošlog i početkom ovog tisućljeća trčali nogometnim terenima . Prije gostovanja u Grudama još će odigrati dvije utakmice u Gabeli na memorijalu Andrije Ankovića.

Ne treba sumnjati kako se u Grudama već sada stvara neki novi Boban, Jurčić, braća Šimić, Leko... I tako unedogled. Možda će nekom klincu koji sada igra u Grudama za nekoliko godina skandirati puni Maksimir. Možda ga već u utorak ukrcaju u plavi autobus kada krenu za Zagreb, a nije mali broj Gruđana koji već sada igraju za Dinamove mlađe uzraste. Dinamov boravak u hercegovini završava nakon utakmice u Grudama.

Utakmica se igra u utorak na stadionu u Grudama.

grude-online.info