Diego Simeone objavio 'veliku Mandžukićevu tajnu'

Real Madrid, Atletico Madrid, Mario Mandžukić, Mario Mandžukić, primera, nogomet, Mario Mandžukić, Liga prvaka, Mario Mandžukić, Liga prvaka, Mario Mandžukić, Atletico Madrid, hrvatski nogomet, Marijo Mandžukić, Ivan Rakitić, Luka Modrić, Mandžo, Marijo Mandžukić, Atletico Madrid, nogomet, Mario Mandžukić, transfer, Manchester City, Atletico Madrid, Manchester City, Marijo Mandžukić, Mario Mandžukić, Ivan Rakitić, FC Barcelona, Atletico Madrid, Marijo Mandžukić, nogomet, Atletico Madrid, Real Madrid, Atletico Madrid, španjolska liga, Atletico Madrid, Mario Mandžukić, Mario Mandžukić, nogometaš, Atletico Madrid, Liga prvaka, Atletico Madrid, Bayer, Arsenal, Monaco, Mario Mandžukić, Atletico Madrid, Diego Simeone, Mario Mandžukić, tajna, novinari, Atletico Madrid, Mario Mandžukić, Mario Mandžukić, transferi, transfer lista, Mario Mandžukić, Juventus
AS u ponedjeljak donosi razriješenje 'problema Mandžukić' i to iz usta samog trenera Atletica Diega Simeonea.

"On ima toliko poniznosti i tako malo priča pa vi ne znate što se zapravo događa", započeo je Simeone priču o Mandži i objasnio:

"Mandžukić nije lijen! Već deset utakmica, još od Bayera iz Leverkusena, ima problema s gležnjom, a u tom je susretu 80 minuta igrao doslovce s jednom nogom. U nedjelju popodne mi je došao s prevoditeljem i objasnio: 'Treneru, boli me gležanj. U ovom trenutku ne mogu dati momčadi onoliko koliko me trebaju, želio bih se skroz oporaviti i doći u pravu formu. Momčadi trenutno ne treba igrač koji je na 70 posto, a ja nisam na potrebnoj razini", otkrio je Simeone.

Dodao je i koji je bio njegov odgovor.

"Rekao sam mu da sam zahvalan na toj gesti i da će ga njegovo mjesto čekati kada se oporavi i vrati".

Lošije Mandžine igre zapazili su i španjolski mediji, pa je AS nakon subotnje 2:0 pobjede u Cordobi Hrvata ocijenio opaskom 'bio je ispod svoje uobičajene razine'.

Mandžo je na toj utakmici odigrao 60 minuta, potom ga je zamijenio Fernando Torres, ali ostao je dojam bljedila koji je ugledni šanjolski dnevnik garnirao jednim nevjerojatnim podatkom - Mandžukić iz igre nije zapucao u okvir gola još od 15. veljače i utakmice protiv Celte.

Sada znamo i u čemu je bio problem. Napadač hrvatske reprezentacije će zbog ozljede propustiti i susret 30. kola španjolskog prvenstva u kojemu će njegov Atletico u utorak ugostiti Real Sociedad. Devet kola prije kraja prvenstva branitelj naslova Atletico se nalazi na trećem mjestu ljestvice sa 62 boda, devet manje od vodeće Barcelone, a pet od drugog Real Madrida, te samo jednim više od četvrte Valencije.

Sportski.net/T.H.