FOTO  DFA: Stopostotni učinak mladih Plemića rođenih 2009. godine

DFA zrinjski bijeli 2009

Jedina do sad neporažena ekipa u DFA ligi regija Mostar - Hercegovina, dječaci iz Škole nogometa HŠK Zrinjski bijeli 2009. godište (nastupaju u crvenim dresovima op.a.),a koje vodi trener Dragan Vrdoljak, danas su odigrali tri utakmice. Prvu utakmicu su odigrali protiv ekipe U.Š.I. Stari Grad i zabilježili visoku pobjedu od čak 13:1.

Strijelci za mlade Plemiće su bili: Josip Buhovac, David Džidić, Luka Kudić, Domagoj Matić i Lovro Škrobo po dva pogotka, a po jedan pogodak su ubilježili: Roko Krešić, Zlatko Ivanković i Sandro Zovko.

Drugu utakmicu mladi Plemići slavili su rezultatom 5:1. Za protivnika su imali svoje vršnjake iz UŠS Fortuna. Strijelci za Zrinjski su bili: David Džidić 2 gola, te po jedan gol su postigli Lovro Škrobo, Domagoj Matić i Josip Buhovac.

U trećoj utakmici mladi Plemići su bili bolji od NK Cim. Rezultat je glasio 4:1, a tri gola je postigao Josip Buhovac, dok je Luka Kudić postigao jedan pogodak. 

Ova ekipa Zrinjskog do sad je odigrala 12 utakmica i zabilježili isto toliko pobjeda, te su jedina ekipa u DFA ligi regiji Mostar - Hercegovina, koji imaju stopostotan učinak.

HERCEGOVINA.info