FOTO  DFA liga: HŠK Zrinjski plavi visoko slavili protiv U.Š.I. Stari Grad

dfa zrinjski

Mladi Plemići (dječaci rođeni 2009. godine op.a.) u prvoj utakmici uvjerljivo su slavili protiv vršnjaka iz ekipe U.Š.I. Stari Grad sa 5:1. Golove su postigli: Lovro Bilić 2 gola, Petar Bošnjak, Marko Palac i Tomo Begić po jedan gol. 

Drugu utakmicu odigrali su protiv svojih vršnjaka iz HNK Višići. Utakmica je završila pobjedom Višića 8:4, a golove sa Zrinjski su postigli Marko Drežnjak 2 gola, te Marko Palac i Lovro Bilić po jedan gol.

Ova ekipa Zrinjskog nalazi se na sedmom mjestu DFA lige regije Mostar sa skupljenih 8 bodova, te su se ovom pobjedom približili na samo bod razlike UŠS Fortuna koja je skupila 9 bodova. NK Mostar Sport Talent je skupio 11 bodova i nalazi se na petoj poziciji.

Ekipa HŠK Zrinjski bijeli koja inače nastupa u dresovima crvene boje u ovoj generacije je i dalje sa stopostotnim učinkom. Danas je slavila visoku pobjedu nad ekipom U.Š.I. Stari Grad od čak 13:1.

HŠK Zrinjski bijeli danas imaju da odigraju još dvije utakmice i to protiv UŠS Fortune u 15:00 sati i protiv NK Cim u 17:00 sati. Više o rezultatima ekipe HŠK Zrinjski bijeli na našem portalu moći ćete pročitati nakon što odigraju ove dvije utakmice.

HERCEGOVINA.info