Deni Simeunović: Zrinjski uz malo sreće može do naslova

Sutra Zrinjski igra utakmicu sa njegovim bivšim klubom, te evo što je rekao za naš portal HERCEGOVINA.info.

Kako si zadovoljan sa ovih par mjeseci u Zrinjskom?

Izuzetno sam zadovoljan, ljudi su me odlično primili. Trudio sam se i izborio sam poziciju u prvoj momčadi. Grad je prelijep, i stvarno sam prezadovoljan što sam došao baš u Zrinjski. Zrinjski mi je sve dao, i ja ću to svojim igrama probati vratiti i nadam se da će svi biti zadovoljni samnom.

Postigao si pogodak Botevu, riješio si utakmicu u Gradačcu, pa kako komentiraš svoju igru?

Prvi pogodak za Zrinjski dao sam Botevu i bio sam sretan što je to bila domaća i europska utakmica. U Gradačcu je bila jako teška utakmica koju smo igrali pod jakom pritiskom. Bio sam asistent kod prvog pogotka, zabio sam drugi i donijeli smo ta tri boda, a ja sam presretan što sam bio igrač utakmice. Nadam se da ću tako nastaviti i dalje.

Sutra je utakmica sa tvojim bivšim klubom?

Tako je, ja Travniku želim sve najbolje i svu sreću, ali ne i sutra, mi ćemo tu utakmicu pobjediti i nastaviti pobjednički niz.

Dobro poznaješ Premijer ligu. Gdje se Zrinjski nalazi po kvaliteti u ovoj sezoni?

Sigurno smo po kvaliteti među prve tri momčadi, a uz malo sreće možemo se boriti i za naslov prvaka. Znam da smo slabo krenuli, ali obećavam da ćemo to popraviti. Uopće ne sumnjam u dvije pobjede iz ova dva predstojeća susreta, a onda ćemo u utakmici sa Željezničarom koju ćemo pobjedati dokazati koliko vrijedimo.

Imaš li neku poruku navijačima?

To su najbolji navijači koje sam imao, daju nam veliku potporu i samo neka tako nastave.

HERCEGOVINA.info.