Deni Simeunović: Zrinjski mi je sada ispred svega

Deni Simeunović, HŠK Zrinjski, Deni Simeunović, HŠK Zrinjski, HŠK Zrinjski, pojačanja, Deni Simeunović, HŠK Zrinjski, Deni Simeunović, Stadion HŠK Zrinjski, Deni Simeunović, Stadion HŠK Zrinjski, Stadion HŠK Zrinjski, Deni Simeunović, Stadion HŠK Zrinjski, Deni Simeunović, Deni Simeunović, HŠK Zrinjski, FK Sarajevo iz Sarajeva, FK Sarajevo
Tragom te vijesti potražili smo jednog od najboljih nogometaša Zrinjskog u ovoj sezoni, i evo što je rekao za naš portal HERCEGOVINA.info:

Nemam pojma stvarno o tome,ja sam ovdje sretan i super mi je u Zrinjskom. Ako netko ima interes za mene treba se javiti u klub, i trenutno mi je Zrinjski ispred svega.

Kada smo već kod Zrinjskog kako si zadovoljan svojom, a i igrom cijelog kluba?

Sretan sam ovdje i zadovoljan sam svojim igrama, a nadam se da ću tako i dalje nastaviti iz utakmice u utakmicu. Naravno da sam zadovoljan i igrom Zrinjskog, mislim da igramo dobro i da će to biti još bolje u budućnosti.

Može li Zrinjski do naslova ove sezone?

Uvjeren sam da Zrinjski može do naslova, a to pokazujemo i dobrim igrama na terenu. Za sada je Borac u prednosti, ali mi ga možemo stići i prestići.

Toliko za sada od momka koji će jednoga dana sasvinm sigurno i otići u neki veliki europski klub, a do tada će sigurno ostati u Zrinjskom.

HERCEGOVINA.info