Dejan Vukomanović: Zrinjski je šampionski klub tako da je samim tim iznad ostalih

sloga-Zrinjski
 Riječ je o nogometašu koji je u karijeri nastupao za FK Palilulac Beograd i BSK Borča. Sa Zrinjskim je prošao pripreme, nastupao je na nekim utakmicama, a zapaženu ulogu imao je u jučerašnjoj utakmici koju su Plemići igrali u Ljubuškom protiv Sloge. Evo što Dejan kaže za naš portal HERCEGOVINA.info.

Kao prvo kako se osjećaš u Mostaru?

Mostar je vrlo prijatan grad, lijepo uređen i dosta živ. Stevo Nikolić i ostali igrači, kako i ljudi u klubu su mi pomogli da se brzo uklopim i osjećam kao da sam već duži period ovdje.

Možeš li nam usporediti Zrinjski s klubovima gdje si do sada igrao?

Iako sam se sa posljednim klubom borio za sam vrh i trofeje HŠK Zrinjski je šampionski klub tako da je samim tim iznad ostalih. Klub je sa renomeom i tradicijom i nadam se da ću i ja doprinjeti u budućim poduhvatima.

Prošao si cijele pripreme s ekipom Zrinjskog, pa kakvo je tvoje mišljenje o momčadi?

Ekipa je sastavljena od uistinu dosta vrlo dobrih igrača. Na svaku poziciju konkuriraju najmanje dva kvalitetna igrača.

Da li si zadovoljan svojom trenutnom formom? U ponedjeljak si odigrao dobru partiju u Ljubuškom, možemo li očekivati slične utakmice i u prvenstvu?

Zadovoljan sam kako radim, mada uvijek može bolje. Uvijek težim boljem i nadam se da ću imati prilike da ponovim "ovakve" partije i u prvenstvu.

Po tebi gdje je ovaj Zrinsjki najjači, a koje su mu slabe točke?

Moje mišljenje je da je HŠK Zrinjski najjači baš u igračkom kadru, točnije u takozvanoj dugoj klupi. To bi moglo dosta da nam pomogne u pohodu na kup i obrani naslova šampiona.

Cilj Zrinjskog je osvojiti neki od pokala, da li to ovaj sastav može?

Ja sam siguran da ovaj kolektiv koji imamo uz pravo zalaganje i malo sreće može da uzme bar jedan od dva trofeja.

Evo za kraj neka poruka navijačima Zrinjskog i našim čitateljima?

Pozdravio bih sve navijače i čitatelje, te iskoristio ovu priliku i pozvao ih da nas prate i bodre, a mi ćemo se potruditi da im se dobrim igrama i rezultatima odužimo i zahvalimo za podršku.

HERCEGOVINA.info.