FOTO  Darko Raguž: Ova ekipa Zrinjskog ima veliki motiv da se dokaže

Zrinjski Stari Grad

O toj, ali i o budućim utakmicama, te o planovima za budućnost porazgovarali smo sa jednim od igrača HFC Zrinjski Darkom Ragužem.

Kao prvo možeš li nam usporediti momčad Zrinjskog sada i onu koja je završila prvi dio prvenstva?

"Što se tice momčadi malo smo oslabljeni jer nas je napustilo nekoliko igrača,  ali  su nam se vratili  naši bivsi igrači Vukša i Sarić, a tu  je još par momaka na koje sigurno trener može računati. Ova ekipa ima veliku želju i motiv da se dokažemo svima koliko vrijedimo.. Promijenila se uprava što je za nas bitna stvar i napokon imamo sve uvjete za trening. Kada se sve sagleda mislim da smo puno više dobili nego izgubili."

Prva utakmica u drugom dijelu i visoka pobjeda od 7:1. Tvoj komentar te utakmice?

"Pobjeda protiv Brčkog dokaz je dobrog rada, prije svega kondicijske pripreme ali naredne utakmice će dati jasniju sliku koliko smo napredovali".

Realno koliko može današnji Zrinjski u oba domaća natjecanja?

"Trebamo ovaj dio sezone završiti što bolje možemo i dokazati da ovaj klub ima jasne ciljeve za budućnost. Napokon smo postali prava klapa i ako se budemo držali kao ekipa i ginuli jedan za drugog kao na svakom treningu ,mislim da možemo svima napraviti velikih problema ali i iznenaditi".

Ne tako davno dvorana na Bijelom Brijegu je bila ispunjena navijačima. Kako ponovo vratiti navijače u dvoranu?

"Navijači nam nedostaju i sigurno bi nam bili veliki vjetar u leđa. Nadam se njihovom dolasku u utakmicama koje slijede, svakako da bi s njima bili još jači i bolji. Ovim putem.ih pozivam da dođu i bodre ove igrače što nose ovaj sveti dres".

Slijedi gostovanje u Livnu. Kakva je tvoja prognoza za tu utakmicu?

"Livno će nam dati jasniju sliku u kakvom smo trenutku kao ekipa. Nadam se istom zalaganju kao u prvoj utakmici i naravno našoj pobjedi".

Za kraj imaš li neku poruku za naše čitatelje i navijače HFC Zrinjski?

"Za kraj podravljam sve čitatelje i želio bih još jednom pozvati navijače da dođu da nas bodre i  da nam budu dodatni motiv u utakmicama koje slijede . Mi ćemo im se odužiti na najbolji mogući način dobrim igrama i  pobjedama".

HERCEGOVINA.info