Dario Sesar započeo renesansu u nogometnom klubu Posušje

hšk posušje
Dok stručni stožer igrače priprema za ovu vrlo važnu utakmicu, uprava kluba radi na poboljšanju uvjeta rada. Prvi i osnovni cilj , kako ističu u upravi kluba, je uređenje klupske infrastrukture.

Da su s Mokrog Doca ozbiljni i ustrajni u svojoj namjeri da djeci, njima oko 200-tinjak koliko ih trenutno trenira u HŠK Posušje, osiguraju bolje uvjete rada, treninge i natjecanja dokazuju ove fotografije koje smo danas zabilježili na posuškom zelenom dragulju.Naime, unatoč kroničnom nedostatku sredstava našlo se načina da se ovih dana nastave intenzivni radovi na infrastrukturi gradskog stadiona Mokri Dolac. Tako su počeli radovi na adaptaciji i sanaciji svlačionice na koju će se, kako doznajemo, nadograditi još jedan prateći objekt. Projektom je predviđeno postavljanje novih pločica, bojlera, tuševa, odnosno potpuna obnova kupatila i mokrog čvora, kao i bojanje svih prostorija.

Podsjećamo, nakon što je prije nešto više od dvije godine klub dobio novu upravu na čelu s predsjednikom Dariom Sesarom stvari su se ubrzano počele mijenjati na bolje u organizacijskom, financijskom i rezultatskom smislu.U rekonstrukciju stadiona se najviše uložilo u prošlom razdoblju, jer je bio zapušten. Stadion je ograđen zbog nekontroliranih ulazaka, izvršena je sanacija i zamjena sjedalica, te su postavljeni i stavljeni u funkciju reflektori na pomoćnom terenu. Gledatelji su se vratili na tribine, postavljeni su rekordi što se tiče posjete nekom stadionu u Drugoj ligi FBiH, a postavljen je rekord kluba u nizu utakmica bez poraza čak njih 14 te su skoro dvije i pol godinebili bez poraza na domaćem travnjaku.

Vodstvo kluba ispred sebe je postavilo neke ciljeve s namjerom da se u sljedećem razdoblju izgradi respektabilan sportski kolektiv, koji će biti prepoznatljiv po svojim sportskim uspjesima, radu s mlađim kategorijama te uređenom klupskom infrastrukturom.

Iz pepela se dižemo i novu povijest pišemo !

Tekst: Posušje.net
Foto: A.Begić