Dar navijačima HNK Rijeke: Kramariću produžen ugovor do 2017.

Armada
Treću godinu zaredom nogometna »Rijeka« se slila u Opatiju. Drugačiji je bio samo prostor, umjesto Kristalne dvorane hotela »Kvarner« brojni uzvanici, igrači i njihove ljepše polovice, treneri, bivši igrači i treneri, članovi aktualne i bivših uprava, te brojni drugi gosti iz svijeta nogometa i sporta, okupili su se u opatijskom hotelu Royal. »Bijela noć« pod krilaticom »Zajedno smo Rijeka« se kao i obično prometnula u važan društveni događaj istekom godine, a posebno zanimljivo bilo je čuti tradicionalno obraćanje predsjednika Damira Miškovića koji je ovoga puta napravio iznimku i svima nazočnima eksluzivno priopćio zanimljive vijesti.

- Imam dar za sve navijače »Rijeke«, za pripadnike Armade. Produžili smo do 2017. godine ugovore: Vargiću, Tomečaku, Mitroviću, Leškoviću, Jugoviću, Kvržiću (dobio je ujedno hrvatsko državljanstvo op.a), Sharbiniju i - Kramariću - kazao je čelni čovjek »bijelih« i naravno izazvao pljesak svih nazočnih. Klub je, naime, aktivirao opcije u postojećim ugovorima...

- Isto tako ugovore su, bez mojega znanja, sebi produžili sportski direktor Juričić i njegov zamjenik Mance, a trener Kek je obećao gradonačelniku Obersnelu da će ostati u gradu još barem deset godina! - dodao je Mišković.

Mišković je pritom ustvrdio kako će i drugim igračima u idućem razdoblju biti produžen ugovor, a sve to zajedno začinio je onim najbitnijim - podrškom Social sporta kojega je u izostanku Gabrielea Volpija predstavljao Francesco Cuzzocrea. U njegovim rukama je glas koji »Rijeci« donosi novac iz fondacije. Cuzzocrea je poželio »Rijeci« još puno uspjeha.