Danijel Subašić: Slavili smo do četiri ujutro, a pridružio se i princ Albert

Danijel Subašić , Međugorje, Hrvatska zemlja, Monaco, Monaco, Danijel Subašić , Danijel Subašić , ljubav
Cijela Europa zadivljena je igrom Monaca, osobito u prvom poluvremenu, kada ste pregazili Engleze. Igrate najuzbudljiviji nogomet u Europi, piše Vecernji.hr.

- Poklopilo nam se puno toga ove sezone, zabijamo puno golova, a tako smo mlada i neiskusna momčad. Ja imam 32 godine, Raggi 32, German 26, a svi ostali su ‘dica'. To je sjajno, ali nosi i neke zamke. Sjetite se kako smo naivno primili neke golove u Manchesteru. Znate, ti mladi dečki su neiskvareni, oni ne znaju stati na loptu, odugovlačiti, nego se ne štede, idu do kraja. Nedavno smo u jednoj utakmici vodili 1:0 i jedan od tih dečki u 44. minuti brzopleto je izveo aut na našoj polovici umjesto da ukrade malo vremena. I nastala je kontra, umalo smo primili gol. To su stvari koje moraju korigirati, a mi stariji smo tu da s njima razgovaramo i naučimo ih - kazao je za Večernji list Danijel, najcjenjeniji hrvatski vratar u Europi.

Reakcija kod pokušaja Agüera bila je vrhunska. Je li vam netko od suparnika čestitao?

- Ma nisam ih ni vidio, odmah su pobjegli u svlačionicu. A mi smo u svojoj slavili s princom Albertom, predsjednikom... Pjevalo se, veselilo... Legao sam u 4, u 10.15 bio sam na doručku, u 11 već na treningu.

Ovo vam je drugi četvrtfinale Lige prvaka. Prije dvije godine ispali ste od Juventusa. Kakve su danas želje uoči ždrijeba?

- Nikakve, što nam Bog da. Nisam opterećen imenima suparnika. Mi smo svoje napravili, već smo postigli uspjeh iznad svih očekivanja i možemo samo uživati - kazao je Subašić.