Danijel Stojanović: Od Zrinjskog do Hajduka

HŠK Zrinjski, Danijel Stojanović, HŠK Zrinjski, Danijel Stojanović, HŠK Zrinjski, Hajduk, Danijel Stojanović, Hajduk, Danijel Stojanović, HŠK Zrinjski, HŠK Zrinjski, Danijel Stojanović, HŠK Zrinjski, Danijel Stojanović

Stojanović je iz Našica gdje je i počeo nogometnu karijeru, a pravu afirmaciju stekao je u Zrinjskom. U redove Plemića stigao je 2008. godine iz Posušja i odmah se namertnuo struci Zrinjskog, te postao ljubimac navijača. Sa Zrinjskim je osvojio i naslov prvaka BiH i u njega ugradio 29 nastupa i šest pogodaka. Njegove dobre partije u dresu Plemića nisu ostale nezapažene, te je za njega interes pokazalo nekoliko stranih klubova. Već tada se spominjao Hajduk kao nova destinacija,ali  kao slobodan nogometaš odlazi u portugalski Nacional.

Njegov dolazak u Hajduk opet se aktuelizirao prošlog ljeta, ali dolaskom Lime sve se izjalovilo. Konačno je ovih dana Stojanović potpisao ugovor sa bijelima, te se priključio momčadi na pripremama. Dolaskom Stojanovića stručni stožer “bijelih” na čelu s Mišom Krstičevićem je odahnuo, jer su dobili rješenje na lijevom boku.

hercegovina.info