Danijel Stojanović: Izmješali su mi se osjećaji kada smo igrali sa Zrinjskim

Hajduk je jučer osvojio turnir Andrija Anković u Gabeli, i jedan od boljih u momčadi "bilih" bio je upravo Stojanović, i evo što je rekao za naš portal.

Kakvi su osjećaji nastupati u Hercegovini?

Danas su osjećaji bili puno bolji nego jučer. Jučer su ti osjećaji bili podijeljeni, jer ipak sam ja bio igrač Zrinjskog, doživio sam sa Zrinjskim puno lijepih trenutaka, osvojio prvenstvo i posebni me osjećaju vežu za taj klub, te mi je bilo i malo teško igrati protiv njih. Sa jedne strane Torcida, sa druge Ultrasi koji su mi uvijek davali podršku i osjećaji su zaista bili pomiješani.

Danas si standardan u Hajduku i jedan od nositelja igre bilih?

Hvala Bogu da jesam. Na početku je bilo malo problema jer nisam bio spreman, ali sam se ustalio u timu i sada ide upravo onako kako sam i želio.

Kako je Hajduk dočekan u Hercegovini?

Hajduk ima puno navijača u Hercegovini i uvijek je ovdje dobrodošao. Ja osobno mogu samo reći puno riječi hvale za doček u Hercegovini. U ova dana bio je i poseban osjećaj igrati pred toliko navijača i lijepo se tu osjećamo, a na kraju smo se svima zahvalili tako što smo i osvojili ovaj turnir.

Slijedi nastavak natjecanja, pa kakve su ambicije Hajduka?

Na početku sezone nismo imali neke ambicije pošto se ekipa dosta promijenila, upali smo u neke probleme, ali s vremenom ekipa se složila i sada su ambicije porasle. Mi smo u polufinalu kupa, drugi smo na ljestvici i ambicije su nam da osvojimo taj kup ove godine.

Za kraj jedna poruka navijačima i Ultrasima i Torcidi?

Ja bih im poručio da kao i do sada bodre svoje momčadi. Lijepo je bilo vidjeti na našoj utakmici da između navijača Hajduka i Zrinjskog nije bilo nikakvih problema. Istinski se navijalo za svoj klub bez iti jedne pogrdne riječi i to mogu samo velike navijačke skupine kao Ultrasi i Torcida.

hercegovina.info