Daniel Stojanović: Vjerujem da Zrinjski može osvojiti prvenstvo

zrinjski.shirak
Nogometaši HŠK Zrinjski jučer su odigrali pripremnu uatkmicu protiv Čapljine u kojoj su slavili rezultatom 1:0, a evo što o nastavku natjecanja za naš portal HERCEGOVINA.info kaže Daniel Stojanović.

Kao prvo da li je momčad napunila baterije za ove rprezentativne stanke?

Mislim da spremni dočekujemo nastavak prvenstva, radili smo treninge u Međugorju i sada treniramo u Mostaru i čekamo utkamicu sa Olimpikom.

Pred nama je još tri kola do pauze. Može li Zrinjski do 9 bodova?

Ova ekipa ima zaista odličan kadar igrača i mislim uz malo sreće da možemo doći do mksimalnih 9 bodova, naravno to podrazumjeva da mi igrači također damo svoj mksimum.

Kako si ti zadovoljan igrom Zrinjskog u ovom dijelu prvenstva? Da li se moglo više od ovog?

Moje osobno mišljenje je da je se moglo više i opet ponavaljam sigurno imamo odličan igrački kadar, samo to moramo iz utakmice u utakmicu potvrđivati da bi ove moje riječi imale smisla.

Sportske novosti su te izabrale u momčad polusezone. Da li si zadovoljan svojim igrama?

Pa sigurno da meni osobno godi da sam u momčadi prvenstva, a moje mišljenje je da je još igrača zaslužili biti tu, i ovom prilikom se zahvaljujem svojim kolegama jer bez ekipne podrške nebi sigurno bio tu. Sa svojim igrama nikada nisam u potpunosti zadovoljan i uvijek se tjeram na još bolje i više, a sve bi ja to rado zamjenio da imamo 5-6 bodova prednosti ispred ostalih.

Neizbježno pitanje koje zanima sve navijače je da li Zrinjski može osvojiti titulu prvaka?

Ja vjerujem da ova ekipa može osvojiti prvenstvo, odigrali smo pola prvenstva i uvjerili se da nas nitko nije nadigrao i da kad smo pravi na terenu svakoga možemo pobjediti.

Gdje bi se Zrinjski po tebi trebao pojačati za nastavak sezone?

O pojačanjima ne bih govorio, to je ipak pitanje za trenera i Upravu kluba.

Pošto ovo čita i Stjepan iz Vinkovaca koji ne skida kapetansku traku koju si mu poklonio imaš li neku poruku za njega?

Stjepan je moj slavonac i veliki borac, te ga ovom prilikom  pozdravljam, njega i njegovu cijelu obitelji. Bila mi je velika čast da sam ih mogao dočekati u Mostaru i učiniti najmanje što sam mogao, a to je pokloniti kapetansku traku Stjepanu jer znam koliko voli Zrinjski i Mostar. Nadam se i veslim ponovnom susretu sa njim i njegovom obitelji.

Evo za kraj još poruka Ultrasima?

Poruka navijačima. Mogu se samo zahvaliti na potpori koju imamo i kad nas ide i kad nas neide. Mi igrači dobro znamo koliko njima znači Zrinjski i zato mogu obećati ono što samo oni i zaista žele, a to je da damo svoj maksimum gdje god igrali.

HERCEGOVINA.info