Danas se nastavlja prvenstvo Premijer futsal lige BiH

Futsal
NSBIH

Nakon 34 dana stanke danas se nastavlja Premijer futsal liga Bosne i Hercegovine.

Četiri od pet susreta na rasporedu je večeras.

Proljetni dio sezone od 18 sati otvaraju Beli Anđeo i Mostar Stari Grad.

Uz dužno poštovanje prema klubu iz Popova Polja, tu ne bi trebalo biti većih iznenađenja. Stari Grad u nastavak prvenstva ulazi s dva velika pojačanje. Momčad će s klupe voditi novi trener, veliki stručnjak Ivan Božović, a pojačanje na terenu svakako će biti Darko Raguž, koji je stigao iz Zrinjskog.

Pola sata kasnije, od 18:30 započinju još dva susreta.

U Mostaru će momčad Zrinjskog dočekati Kaskadu. Zrinjski kojeg su u prelaznom roku napustila dva najbolja igrača, spomenuti Darko Raguž, te kapetan Romano Vlaho pokušat će doći do važne pobjede u borbi za ostanak u društvu najboljih. No, nisu samo odlasci obilježili Zrinjski u ovoj stanci. Klubu su se priključili iskusni Ivan Marković koji je stigao iz Brotnja, te Luka Putica i Leon Kozarić.

Momčad Kaskade nije doživjela veće promjene te se svakako očekuje zanimljiv susret.

U Livnu, također od 18:30, Seljak dočekuje Brotnjo. Seljaku je ova utakmica od iznimne važnosti, kako bi se što više udaljio iz opasne zone. U klub se vratio Ante Semren, koji će sigurno biti veliko pojačanje.

S druge strane Brotnjo, u proljeće ulazi s velikim promjenama. Puno toga se mijenjalo u Čitluku. Klupu je preuzeo Tomislav Bevanda, a uz njega su u kadar momčadi stigli; Marin Sesar, Ivan Vukoja, Romano Vlaho i Šimun Markić. Klub su napustili uz trenera Mateja Čilića, Anto Galić, Ivan Marković, Josip Stjepanović i Darko Ivanković koji je pojačao MNK Hercegovinu.

Čitlučani svakako žele do bodova kako bi se približili doigravanju, te je sigurno kako nas čeka jako zanimljiv susret.

Od 19:15 u Tuzli se igra derbi kola. Salines koji ove godine "puca" visoko na svom terenu dočekuje momčad Centra koja ove godine pod vodstvom Nijaza Mulahmetovića igra odlično.

Momčad Salinesa u nastavak ulazi pojačana za četiri imena. U momčad su stigli Arnautović, Šešelj i Čehajić, dok je upravu pojačao Dženan Muminović koji će danas dočekati svoj Centar. Sigurno je kako nas u Tuzli večeras očekuje prava futsal poslastica.

Jedini susret koji se igra sutra igra se u Istočnom Sarajevu između Tanga i Sloge. Ukoliko Tango želi zadržati kakve takve šanse za ostankom u ligi mora do sva tri boda u ovom susretu. No, nešto će se pitati i Slogu koja želi učvrstiti poziciju koja vodi u doigravanje, te su joj tri boda od velike važnosti. Susret se igra sutra od 16 sati.

Premijer futsal liga BiH  - 10. kolo

18.01. 18:00 Brčko KMF Beli Anđeo - FC Mostar SG

18.01. 18:30 Livno MNK Seljak- MNK Brotnjo

18.01.18:30 Mostar HFC Zrinjski- MNK Kaskada

18.01. 19:15 Tuzla FC Salines - FC Centar

19.01.16:00 KMF Tango - MNK Sloga