Damir Zlomislić do ljeta u Brasovu

damir zlomislić, Zloma, Široki Brijeg, HNK Rijeka, damir zlomislić, damir zlomislić, NK Široki Brijeg, damir zlomislić, HŠK Zrinjski

- Na žalost, uz brojne prekrasne trenutke koje sam u dresu Rijeke doživio u posljednjih godinu i pol dana, dogodili su se i oni manje lijepi, koji su uzrokovani isključivo ozljedama. To me udaljilo od momčadi, utjecalo na samopouzdanje, sigurnost u igri... Odlazak u Brasov gledam kao priliku da redovitim nastupima dođem na razinu na kojoj sam bio kada sam došao u Rijeku i da se na kraju sezone vratim na Kantridu kako bih dokazao da za mene ima mjesta u Rijeci, izjavio je Zlomislić za službenu stranicu Rijeke.

- Damir je igrač koji je svojim odnosom prema klubu i pristupom na treninzima i utakmicama zadužio sve nas, ali nevjerojatan peh i serija ozljeda udaljili su ga donekle od momčadi i razine igre koju je prikazivao kada je početkom prošle sezone došao na Kantridu. Iz tog razloga smo se odlučili na ovu posudbu koja bi mu trebala omogućiti kontinuitet utakmica i povratak na razinu na kojoj je bio prije godinu dana. Sudeći po njegovom karakteru, prilično sam siguran da će tamo dokazati kako mu je u budućnosti mjesto u dresu Rijeke, rekao je Ivan Mance, zamjenik sportskog direktora Rijeke.