Dalibor Šilić: Široki se vratio u ritam pobjeda, nastavit ćemo protiv Čelika

Šilić
I zadnja premijerligaška utakmica na Pecari protiv NK Travnik (5:0) potvrđuje da je to doista tako. Spoj mlađih i iskusnijih igrača daje odličan učinak. Neće trebati dugo čekati na još jednu potvrdu jer će Širokobriježani u srijedu s početkom u 16 i 30 u sklopu četvrtfinalnih utakmica Kupa BiH dočekati zenički Čelik.

Tim povodom danas je u prostorijama kluba održana tiskovna konferencija na kojoj su govorili trener Slaven Musa i kapetan Širokog Dalibor Šilić.

Slaven Musa je u svojem obraćanju novinarima iznio razmišljanja o važnosti susreta, osobno je pogledao utakmicu između GOŠK-a i Čelika te uočio da Zeničani imaju čvrstu i dobru ekipu. Neće biti lak posao dobiti lagano ovu utakmicu, no ipak mi smo kvalitetnija ekipa i mi moramo nastaviti zabijati ako želimo proći dalje. Musa se osvrnuo i na vremenske prilike te nadodao da je Čelikova zadnja linija vrlo visoka što im po mokrom travnjaku svakako nije prednost. Oko igračkog kadra manje-više sve je poznato i konkurencija za prvih jedanaest je vrlo velika, međutim mogu reći da će Dalibor Šilić igrati od prve minute.

Kapetan Šilić je rekao da je atmosfera u klubu i svlačionici sjajna a također podrška Škripara jako dobra što je momčadi itekako potrebno.
- Ušli smo u ritam dobrih igara i pobjeda, što se tiče Čelika znamo se dobro, imamo neke dugove (sportske op.aut.) prema njima što im želimo vratiti na Pecari. Široki je kvalitetnija i bolja momčad i to trebamo potvrditi na terenu. Uz pomoć publike i naših vjernih Škripara mislim da to možemo i ostvariti. Priželjkujem pobjedu bez primljenog gola.- pun optimizma rekao je kapetan Dalibor Šilić.

Utakmica se na stadionu Pecara igra u srijedu s početkom u 16 i 30.

ABCportal.info