Čuvajte nam HŠK Zrinjski, samo nam je on ostao

Ultras Zrinjski Mostar, Ultras, Stadion HŠK Zrinjski, Ultras, Ultras - Zrinjski, Ultras Zrinjski Mostar, KN Ultras, Ultrasi, stadion Pecara, Pecara, HŠK Zrinjski, NK Široki Brijeg, Stadion HŠK Zrinjski, Plemići

HŠK Zrinjski na svom travnjaku sutra s početkom u 15. sati dočekuje FK Krupu. Utakmica je to u kojoj će se domaćoj publici predstaviti trener Barbarić sa jednom novom momčadi koja ima ambicije obrani titulu prvaka.

Mostar kao Mostar bruji glasno o svemu što je negativno, a o onome pozitivnom se uglavnom šuti. Zli jezici jedva su dočekali remi u Zenici na startu proljeća da brže bolje „operu" trenera, Upravu i naravno nogometaše HŠK Zrinjski.

Razloga za nezadovoljstvo igrom Plemića u Zenici ima, ali ne toliko da bi se po medijima, i po društvenim mrežama stvarala neka ružna slika o Zrinjskom koji je i dalje aktualni prvak, koji je i dalje prvi na ljestvici PL BiH, te sudionik završnice Kupa BiH.

U ovoj državi malo toga je Hrvatima ostalo. Svjedoci smo ovih dana kako se sotoniziraju Hrvatske svetinje, a i HŠK Zrinjski je često na udaru od strane fedaralnih i državnih medija.

Jasno je da mnogima smeta što se jedan klub uprkos zabranama uspio dići iz pepela i u kratkom vremenu postati najuspješniji klub po osvojenim titulama u BiH, a još više im smeta što taj klub ima Hrvatski predznak.

Ta priča je prožvakana na tisuće puta, a HŠK Zrinjski je svakim danom sve bolje organiziraniji i bolji i na pravom je putu da obrani i osvoji još jednu titulu. Za titulu je potrebno puno toga, od novca za normalno funkcioniranje kluba, do puno rada krvi i znoja. Uprava HŠK Zrinjski se tako dobro posložila da je osigurala sve potrebno stručnom stožeru i nogometašima da ostvare zacrtane ciljeve.

Svi zli i zlonamjerni jezici trebali bi znati da to nije nimalo lagan posao i zato bi umjesto ogovaranja i žuganja jednostavno morali skinuti kapu i pokloniti se ljudima iz Uprave kluba koji ne misle samo stati na osvajanju titula u BiH.

Da bi uspjeli u tome treba im maksimalna potpora svih onih koji vole Zrinjski. Svaka kupljena ulaznica i dolazak na utakmicu znak je potpore tim ljudima koji kao i vjerni navijači Ultrasi žive Zrinjski 24 sata dnevno svih 365 dana u godini.

Mostar grade vrijeme je da se trgneš i pokažeš koliko voliš Zrinju. Sutra je idealna prigoda otići na stadion podržati Plemiće na putu prema još jednoj tituli. Svi vi koji se mislite ostati kući ili otići na utakmicu konačno odbacite daljinske upravljače i krenite put stadiona pod Bijelim Brijegom. Samo tako ćemo sačuvat naš HŠK Zrinjski. Ne tako davno i legendarni Jadran Ćela Topić je rekao Čuvajte nam Zrinjski samo nam je on ostao...

Voljen i stvoren da živi vječno