Čudo od djeteta Alen Halilović može igrati samo za Hrvatsku!

...sa Slovenijom 6. veljače, to nije točno. Dinamova wunderkinda pozvao je predsjednik saveza BiH Elvedin Begić, i to kao gosta.

Igrati za BiH ne bi ni mogao jer nema putovnicu BiH. A k tome, Sušiću je provjera za možda i ključni ogled kvalifikacija, s Grcima, pa će igrati najbolji.

"Izbornik je taj koji zove igrače, a ne netko iz Saveza. Popis za Sloveniju objavit ćemo oko 20. siječnja, a na njemu neće biti Halilovića. On niti ne može biti pozvan jer je igrao za mladu reprezentaciju Hrvatske. Ako i ima BiH putovnicu, mora promijeniti i sportsko državljanstvo. Oni koji su pisali senzacionalističke naslove nisu dovoljno informirani", rekao je Sušić za BiH medije i dodao:

"Halilović je taj koji mora odlučiti za koga želi igrati, uz pomoć roditelja i okoline. Znam da je ogroman talent, jedan od najvećih koji se u posljednje vrijeme pojavio na našim prostorima. No hoće li postati veliki nogometaš ovisi isključivo o njemu, a ja se nadam da hoće. Ako ćemo ga zvati, bit će to eventualno za iduće kvalifikacije, nakon SP-a u Brazilu 2014. Čak bi i to možda bilo prerano. Pa on ima 16 i pol godina, teško da može biti u bilo kakvim kombinacijama".

Sportski.net