Cristiano Ronaldo otkrio svoj najveći strah

Real Madrid, Cristiano Ronaldo, Real Madrid, Cristiano Ronaldo, Real Madrid, Cristiano Ronaldo, Cristiano Ronaldo, izbor, FIFA, zlatna lopta, Cristiano Ronaldo, Real Madrid, Liga prvaka, Cristiano Ronaldo, interview, Cristiano Ronaldo, ispovijest, Liga prvaka, nogomet, Cristiano Ronaldo
U velikom intervjuu za španjolski magazin Libero, Cristiano Ronaldo oktrio je svoj najveći strah. U dugačkom razgovoru koji inače nije ponudio mnogo zanimljivosti, zvijezda Reala vrlo je iskreno odgovorila na pitanje čega se u životu najviše boji.

Kontra očekivanjima, nije to mogućnost da konstantno gleda u leđa Leu Messiju prilikom dodjele nogometnih nagrada ili da doživi ozljedu koja bi zaustavila njegovu karijeru:

'Ne želim umrijeti mlad. Želim doživjeti barem 80 ili 90 godina!' - rekao je Ronaldo.

Budući da su navijači naviknuti na njegov planetarno popularni stauts, nekako ne očekuju da takvu super-zvijezdu muče isti problemi kao i 'obični' puk. No, Ronaldo je iznenadio i pokazao vrlo humano lice kad je u pitanju strah koji vjerojatno svakog mori tu i tamo.

Pa ipak, ako uzmemo u obzir da je Potrugalac u savršenoj fizičkoj kondiciji te prakticira izuzetno zdrav život bez cigareta i alkohola, rekli bismo da se ne mora brinuti za svoju dugovječnost.

jutarnji.hr