Ćorić: Ne bojim se situacije u kojoj se nalazimo, vjerujem u ove momke

NK Široki Brijeg, Blago Zadro, memorijal blago zadro, Denis Ćorić, NK Široki Brijeg, NK Široki Brijeg, Denis Ćorić, Denis Ćorić, NK Široki Brijeg

Nakon ispadanja u Europskoj ligi od Kairata, uslijedio je poraz u prvom kolu Premijer lige BiH od Čelika što je rezultiralo ostavkom trenera Goce Sedloskog.

Uprava je u potrazi za novim trenerom, a momčad će na utakmici drugog kola Premijer lige BiH protiv Slobode u Tuzli voditi Denis Ćorić.

Iako su posljednji rezultati malo poljuljali atmosferu u momčadi, ne treba odmah sve proglasiti crnim, treba se okrenuti pozitivnim stvarima. Činjenica je kako smo se dosta ispromašivali u prethodne tri utakmice, a protivnik je kažnjavao svaku našu pogrešku. Naš je najveći problem igra u zadnjoj trećini protivnika. Na tome moramo najviše raditi, sigurno neće biti lako, jer ništa nije na tipku, kazao je Ćorić nakon sinoćnjeg treninga.

Ne bojim se izazova i situacije u kojoj se nalazimo. Meni je čast i zadovoljstvo trenirati seniorsku momčad svoga matičnog kluba i kluba u kojem sam proveo najljepše godine svoje karijere. Smatram kako sam dovoljno iskusan za ovaj posao. Vjerujem u sebe i svoje kvalitete, vjerujem u ovaj stručni stožer i momke koje imam na raspolaganju.

Hrabro ćemo se postaviti, želimo atmosferu podignuti na višu razinu i vratiti povjerenje naših navijača. Siguran sam kako ćemo se ponovno zajedno radovati. Idemo u Tuzlu započeti pozitivan niz, dodao je Ćorić koji treći put postaje ”vatrogasac”.

(www.jabuka.tv)