Copa America: Meksiko i Venezuela u četvrtfinalu

pogodak, Prva nogometna liga FBiH, premijer liga BIH natjecanje, nogomet, Čitluk, nogomet, Europska liga, liga uefa, nogomet, reprezentacija BIH, srbija bih, nogomet, droga, kup uefa, Europska liga, nogomet, španjolska liga, trensferi, nogomet, Autogol, Iva Međugorac, reprezentacija BIH, Vlado Jagodić, Husref Musemić, nk karlovac, štrajk, FIFA, HNL, reprezentacija BIH, Željko Jovanović, Michel Platini, hibernian, smrt nogometaša, david paul, crna kronika, depresija, nogometaš, HNK Rijeka, Premijer Liga BiH pregled, namještanje, namještanje rezultata, fk krupa , Premijer liga BiH, Europska liga, nogomet, paok, Igor Tudor, EP U-21, reprezentacija u-21, Europsko prvenstvo 2016, Copa America, Euro 2016, nogomet

Prva velika žrtva Copa Americe je Urugvaj. Urugvajci su porazom od Venezuele ostali bez svih šansi za prolazak u četvrtfinale Copa Americe.

Još jednom nije nastupio Luis Suarez koji je na putu potpunog oporavka nakon ozljede zbog koje je propustio pripreme, ali Oscar Tabarez nije ga koristio što je posebno naljutilo napadača Barcelone koji je htio pomoći suigračima.

Na početku susreta Urugvaj je morao povesti kada je lopta došla do Edinsona Cavanija koji je bio potpuno sam na deset metara od gola i poput početnika potpuno promašio loptu.

Urugvajci su bili bolji protivnik, ali do pogotka nisu došli i onda je stigla kazna. U 36. minuti Guerra je s 40 metara iskosa pokušao iznenaditi Musleru, ovaj je odbio loptu u gredu, ali na nju je natrčao Rondon i zabio za vodstvo.

U drugom dijelu pritisak Urugvaja nije urodio plodom, u samoj završnici Cavani je imao još dvije dobre situacije, ali nastavio je seriju promašaja i Urugvaj se oprostio od šansi za prolaz.

U drugom susretu u skupini Meksiko je svladao Jamajku s 2:0 i tako se pridružio Venezueli u četvrtfinalu, a Jamajka poput Urugvaja neće proći dalje.

U 18. minuti Meksikanci su poveli nakon ubačaja Corone s desne strane, u sredini je bio Chicharito koji glavom šalje loptu u mrežu.

Točku na i stavio je Peralta u 81. minuti za konačnih 2:0 i zasluženu pobjedu Meksika.

Ljestvica:
1. Meksiko 6
2. Venezuela 6
3. Jamajka 0
4. Urugvaj 0

Hina