Čitluk: Akcija MNK Brotnjo #Zajednosmojači

akcija, MNK Brotnjo

MNK Brotnjo u subotu 05.10. otvara novu sezonu Premijer futsal lige BiH, kada nam u goste od 18 sati stiže momčad MNK Seljak Livno. Na dan utakmice od 13 sati, klub i skupina navijača pripremaju akciju pod nazivom #ZAJEDNOSMOJAČI.

Znamo kako su navijači svih jedanaest godina postojanja kluba naša najveća snaga i kako smo već godinama vodeći u posjećenosti domaćih utakmica, a o prošlosezonskom finalu i spektaklu u našoj dvorani ne trebamo ni trošiti riječi.

Stoga smo se uoči ove sezone odlučili još više povezati s našom publikom i zahvaliti joj jer je MNK Brotnjo klub sviju nas.

Akcija #Zajednosmojači počinje od 13 sati kod fontane ispred GSD u Čitluku. Za sve naše navijače biti će organizirano druženje uz besplatan roštilj i piće. Za one najmlađe biti će pripremljeno i posebno natjecanje u kojemu će moći osvojiti neke od nagrada koje je klub pripremio. Uz sve to moći ćete naručiti i neke od klupskih suvenira, te se naravno kroz kupnju godišnje ulaznice učlaniti u sportsku obitelj MNK Brotnjo.

Po završetku akcije svi zajedno krećemo ka dvorani kako bi od 18 sati bodrili Brotnjo na otvaranju sezone i kako bi našim igračima pomogli da upišu prva tri boda.

UZ BROTNJO DO KRAJA!!! #ZAJEDNOSMOJAČI

https://www.facebook.com/MnkBrotnjo/posts/2410871215846819