Ćiro: Ovo što radi Mamić nije uspjelo ni najvećim afričkim diktatorima!

Miroslav Blažević Ćiro
Apsolutni gospodar hrvatskog nogometa je Zdravko Mamić. On dijeli sve karte ti ćeš biti izbornik, a ti predsjednik saveza. Što on kaže tako je u hrvatskom nogometu. Ti danas sudiš ovome, a ti onome, sve to on kontrolira. Kako je to moguće? Meni samo preostaje da ustanem i naklonim se. Mamiću kapa ti do poda. To nikad ni najvećim diktatorima u afričkim zemljama nije uspjelo - započeo je Ćiro pa nastavio

.- Govorim protiv Mamića, možda i malo subjektivno, jer je i mene istjerao i to zato što sam bio prvi. Da nisam bio prvi možda bi me ostavio. On je imao jednu demonsku ideju i proveo ju je. On je u to vrijeme želio postati apsolutni gazda ne samo Dinama, već i cijelog hrvatskog nogometa. Meni je to bilo smiješno i neostvarivo.

Prvi korak ka tome je bio maknuti Ćiru koji se ideološki s njim nije slagao. Ja sam sportaš, a ne trgovac, i mene zanima rezultat. Danas je došao, na čemu mu treba čestitati, u poziciju da je apsolutni vladar hrvatskog nogometa. Nisam ja njega podcijenio, nego sam precijenio hrvatsku Vladu jer je ona najodgovornija za sve što se zbiva u državi. Mamić ima jednu instinktivnu inteligenciju te je iskoristio sve društvene anomalije i postao apsolutni gospodar. I to je najveći razlog ove tragedije u kojoj se hrvatski nogomet trenutačno nalazi - zaključio je Mamićev kum i aktualni trener Zagreba.

Dalmacijanews