Ćiro: Nije sve izgubljeno, BiH može vidjeti europsko prvenstvo

Miroslav Ćiro Blažević, Rama, Miroslav Ćiro Blažević legenda, izbori, BIH, Miroslav Ćiro Blažević, Ante Čačić, Miroslav Ćiro Blažević, grčka, Miroslav Ćiro Blažević legenda, HNS, Miroslav Ćiro Blažević, Miroslav Ćiro Blažević legenda, Miroslav Ćiro Blažević, Miroslav Ćiro Blažević legenda, BIH

Bivši izbornik reprezentacije Bosne i Hercegovine Miroslav Ćiro Blažević, je komentirao za N1 kvalifikacije nogometne reprezentacije BiH za EURO 2020. godine.

Iako nije želio previše kritički govoriti o Robertu Prosinečkom, priznao je kako postoji dosta toga što ne funkcionira u reprezentaciji Bosne i Hercegovine. Ipak više od toga, tvrdi kako Bosna i Hercegovina nije imala sreće, te vjeruje da će Zmajevi ipak vidjeti europsko prvenstvo nakon play-offa Lige Nacija.

"Bilo je puno nesreće, to se mora priznati. Ja cijenim i poštujem Prosinečkog i žao mi je što nije krenulo onako kako je on želio", izjavio je Ćiro Blažević.

"Gledao sam sve utakmice, i samo mogu reći da BiH ima jedan koncentrat talenta u svojoj ekipi i nije sve izgubljeno. Postoji druga mogućnost koja bi im mogla to osigurati. Treba se samo koncentrirati i brzo zaboraviti ovo razdoblje", poručio je bivši izbornik BiH.

Podsjetimo, reprezentacija BiH je u okviru grupe J kvalifikacija za EURO 2020 završila na četvrtom mjestu s 13 osvojenih bodova. Iz ove grupe na EP idu Italija koja je u 10 utakmica imala maksimalan učinak i Finska s 18 bodova. Treća je bila Grčka s 14 osvojenih bodova u kvalifikacijama.