Ćiro Blažević: Šimić je budala, a Boban krivac što nismo igrali u finalu SP-a 1998.'

Miroslav Blažević Ćiro
Ovaj put, nakon pobjede njegove Slobode u derbiju prve lige Federacije BiH, Ćiro je kritizirao Darija Šimića, a nakon toga i Zvonimira Bobana.

- Šimić je budala. Nemaju oni šanse protiv Mamića koji, zamislite, kaže da sam škrtac. Ja škrtac? Kako ga nije sram, njegovoj prvoj supruzi Nadi kupio sam butik od kojeg živi! Da, butik. Došao Slavko Ištvanić i moli me da mu kupim lokal. Zovem kćer i kažem: Prepiši odmah lokal na Ištvanića. Dolazi Vjeko Škrinjar da nema gdje živjeti. Odmah sam mu kupio stan. I ja sam onda škrt - kazao je Ćiro za 24sata i dodao da se više ne pozdravlja s Mamićem jer je on "monstruozan čovjek".

Ćiro je zatim iznio mišljenje i o novom sukobu Zvonimira Bobana i Zdravka Mamića.

- Da nije bilo Bobana, bili bismo prvaci svijeta! Pa je li vi znate što mi je napravio? Igramo protiv Francuske, a on se zamara slovima o Goranu Ivaniševiću. Raspoređuje igrače tko će koje slovo nositi, ti ovo nosi, ti stani ondje. Kao, 'thanks Goran'. A mi igramo za finale SP-a?! Vidite gdje je njemu bila glava? On me uništio. Brazil je bio u rasulu, razbili bismo ih - zaključio je Ćiro i dodao kako mu je najbolji hrvatski trener u ovom trenutku Robert Prosinečki.