Cirkus zvani Premijer liga BiH: Legendarni Baka poslao jasnu poruku nakon utakmice u Banjaluci

zrinjski sloga
...a neki su se na sve načine potrudili da Plemići ne budu na mjestu koje su zaslužili igrama na travnjaku.

S pravom je jučer trener Zrinjskog legendarni Baka Blaž Slišković bio ljut nakon utakmice u Banjaluci koja je sličila na sve samo ne na nogometnu utakmicu.

Uoči početka utakmice nisu postojali ni minimalni uvjeti za njeno odigravanje, i sa tom konstatacijom su se složili svi akteri utakmice, ali iz Sarajeva je stigla naredba da se utakmica mora igrati.

Igrom slučaja utakmica je bila u direktnom prijenosu na BHT, pa je širok auditorij mogao vidjeti da je teren u Banjaluci bio sve osim nogometnog travnjaka.

Utakmica je završila neodlučenim rezultatom, a vrlo lako su Plemići mogli ostati i bez tog jednog boda, a tada bi Željezničar bio taj koji bi u doigravanje krenuo s broja jedan.

Nakon utakmice u kamere BHT-a Blaž Baka Slišković je bez dlake na jeziku rekao ono o čemu mnogi šute. Nisam ja trener vaterpolista da igramo ovdje, rečenica je koja će se dugo prenosti, a prenijeli su je svi mediji u regiji.

Na tu rečenicu nema se što dodati, cirus zvani Premijer liga BiH se nastavlja i zabavlja ljude u regiji. HŠK Zrinjski kreće u doigravanje s broja jedan i nakon vaterpolo utakmice u Banjaluci, i neka pati koga smeta pogled na ljestvicu PL BiH.

Blaž Baka Slišković gost je večerašnje emisije Dobar, loš, zao na Našoj TV od 20. sati i biti će zanimljivo što će reći dan nakon jučerašnjeg cirkusa.

HERCEGOVINA.info