Cibalio pobjedi danas za Stjepana

stjepan vojnić, HNK Cibalia

Kao i prethodnih godina bit će zanimljivo vidjeti tko će biti najozbiljniji kandidati za prelazak u veći rang. Oči ljubitelja nogometa u Mostaru i navijača Zrinjskog, kao i uvijek bit će okrenute ka Cibaliji i Vinkovcima. Grad Vinkovci i Cibalia zaslužuju nogometnog prvoligaša zbog svojih vjernih navijača Ultrasa, ali i zbog prekrasnog stadiona na Bosutu.

Danas točno u 19. sati plavi iz Vinkovaca krenut će u borbu za povratak tamo gdje im je i mjesto, a mjesto im je među velikanima hrvatskog nogometa Hajdukom, Dinamom, Osijekom i Rijekom.

Nogometašima Cibalie neće nedostajati motiva pred današnji susret sa Šibenikom, a dodatni motiv im treba biti jučerašnji 18. rođendan njihovog vjernog navijača Stjepana Vojnića. Cibalia je Stjepanu i njegovoj obitelji sve na svijetu, a najljepši poklon za rođendan bila bi mu današnja pobjeda nad Šibenikom.

Iskreno se nadamo da će biti tako, te da će Stjepan na svoj idući rođendan gledati svoju Cibaliu u prvoj ligi.

Nama za kraj ostaje i ovim putem čestitati Stjepanu rođendan, te zaželjeti Cibaliji sreću u današnjoj utakmici, kao i u cijelom prvenstvu, te skori povratak u društvo najboljih.

HERCEGOVINA.info