Četiri reprezentacije nude Zlatku Daliću milijunske ugovore!

zlatko dalić, Hrvatska zemlja, zlatko dalić, Hrvatska reprezentacija, zlatko dalić

Izbornik se „lomi" hoće li ostati na klupi srebrnih Vatrenih, a kao glavni argument za odlazak vezan je za špekulacije oko Dalićeve smijene, o kojoj se govorilo za vrijeme i nakon američke turneje, javljaju hrvatski mediji.

Prema pisanju Sportskih novosti, Zlatko Dalić dobio je čak četiri multimilijunske ponude od nogometnih saveza Japana, Irana, Egipta i Uzbekistana od kojih su najlukrativnije one iz Japana i Irana.

Navodno je Dalića nazvao njegov prijatelj Branko Ivanković, koji vodi iranski Persepolis, i rekao mu da će NS Irana učiniti sve ne bi li ga doveo.

Dakako, HNS ne može ponuditi Daliću takve iznose, no sam Dalić je rekao kako mu novac nije prioritet već samo da može raditi bez da netko opstruira njega i njegov stožer.

„Ja neću više raditi, a da mi neko radi iza leđa! Znam sve što se događalo, ali kažem vam iskreno sad: više neću raditi niti jedan dan u atmosferi u kojoj se meni nešto kuha iza leđa. Cijeli se život borim, guram sa svojim igračima i neću ostati niti jedan dan ako saznam da neko opstruira mene i moj stožer. To neću, želim čistu situaciju", prenose SN Dalićeve riječi.